Bestellen

Producten kunt u bestellen nadat u zich heeft geregistreerd als klant. De geregistreerde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestelling. Als het afleveradres afwijkt van het factuuradres, vergeet dan niet beide adressen in te vullen.

Betaling

Er zijn twee betalingsmogelijkheden: via iDeal of door overschrijving op het bankrekeningnummer dat wordt vermeld op de factuur. Bij betaling via iDeal wordt de bestelling in de meeste gevallen nog dezelfde dag verwerkt.

Bezorging

De bezorging van de bestelling wordt uitgevoerd door PostNL. In het algemeen vindt levering plaats binnen 2-3 werkdagen.

Bezorgkosten

  • Nederland: Boven een bedrag van € 50,- is de levering gratis. Bij een lager bedrag zijn de bezorgkosten € 4,95 per bestelling.

  • België, Duitsland, Luxemburg: Kosten afhankelijk van gewicht.

Retourneren

Indien de goederen niet voldoen aan uw verwachtingen, dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen herroepen. Gebruik hiervoor het modelformulier voor ontbinding / herroeping. U mag het formulier ook mailen naar het mailadres van de webwinkel. Na ontvangst van het formulier ontvangt u een bevestiging waarna u de goederen, voldoende gefrankeerd, binnen 14 dagen moet retourneren. Het retouradres is vermeld op de factuur. Zodra wij de goederen hebben ontvangen zal het factuurbedrag van de geretourneerde goederen zo spoedig mogelijk worden teruggestort op de rekening van de klant.

Algemene voorwaarden

Op de bestelling zijn de algemene voorwaarden van toepassing.