Het eerste jaar ...

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u twee servicebeurten gratis. De eerste beurt vindt meestal een half jaar na aankoop plaats en de tweede beurt na ongeveer een jaar. Dit is enigszins afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. U kunt voor de servicebeurten een afspraak maken. De werkzaamheden die dan worden uitgevoerd hebben betrekking op het nastellen van wielen, remmen, kabels en lagers.

 

En daarna ...

Bij intensief gebruik treedt slijtage op aan de draaiende delen van de fiets. Behalve de slijtage aan de banden, remblokken en kabels, treedt ook slijtage op aan ketting, tandkransen en gearingbladen. Na een bepaalde tijd moeten versleten onderdelen worden vervangen. Vervanging van onderdelen vergt in het algemeen wat meer tijd, zodat het maken van een afspraak vaak noodzakelijk is. U kunt uw fiets dan op de afgesproken tijd brengen en weet wanneer u hem weer kunt ophalen. Kleine reparaties worden zoveel mogelijk direct uitgevoerd, behalve op zaterdag.

 

Wijzigingen ...

Het is in principe mogelijk om veranderingen aan te brengen aan een bestaande fiets. Wilt u een ander zadel, een ander stuur, andere wielen of meer ingrijpende veranderingen, dan willen we dat graag met u bespreken. Meestal zijn er wel oplossingen voor handen.